Smještaj studenata

OBAVIJEST STUDENTI VAŽNO:

Obavještavamo studente koji su zainteresirani za upis u Učenički dom Lovran da prate objavu natječaja za upis Studentskog centra Rijeka te se u roku prijave na isti. Tek nakon objave konačne rang liste Studentskog centra potrebno je potvrditi svoj dolazak u Dom ispunjavanjem i slanjem prijavnice na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Nakon zaprimljenih potvrda dolazaka objavit će se na webu lista upisanih studenata.

 


Na nepopunjena mjesta Učenički dom Lovran može primiti i studente hrvatskih učilišta koji su hrvatski državljani ili Hrvati iz drugih država, te polaznike drugih škola, seminara i tečajeva, ako to ne ometa redoviti odgojni rad i život u učeničkom domu.

Sa svakim korisnikom programa i usluga, učenički dom sklapa ugovor o međusobnim pravima i obvezama.

Temeljem  Pravilnika  o  uvjetima  i  načinu  ostvarivanja  prava  redovitih  studenata  na  subvencionirano  stanovanje  (NN  68/1584/15 i 58/16) Učenički dom Lovran prima studente Sveučilišta u Rijeci, te im nudi usluge prehrane i smještaja.

U blizini Doma nalazi se Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci.

KAKAV SMJEŠTAJ NUDIMO:

  • Studenti su smješteni na posebnom katu, odvojenom od katova na kojima su smješteni učenici
  • Sobe su više krevetne
  • Studentima je na raspolaganju besplatni Internet priključak, multifunkcionalna prostorija, informatička prostorija za učenje i druženje, fitness sala, čajna kuhinja, praonica
  • U neposrednoj blizini Doma nalazi se sportsko igralište
  • Sanitarni čvorovi su zajednički i nalaze se na obje strane kataUPISI STUDENATA PRVE GODINE I STUDENATA KOJI SU VEĆ BILI KORISNICI SMJEŠTAJA I PREHRANE U UČENIČKOM DOMU LOVRANPrijave za smještaj studenata vrše se u Studentskom centru Rijeka, a ne u Učeničkom domu. Svi studenti, bez obzira na godinu fakulteta i prijašnje korištenje usluga Doma, moraju proći prijavu preko Studentskog centra Rijeka (više o tome na stranicama Studentskog centra Rijeka).

Ako studenti prođu prijavu preko Studentskog centra, ispunjavaju upisnicu u kojoj navode broj sa studentske liste kao dokaz da su prošli prijavu, te su dužni predati ili poslati upisnicu u Dom.

Popis primljenih studenata za narednu akademsku godinu bit će objavljen na WEB stranici Doma. Dolaskom u Dom studenti trebaju priložiti dokaz o uplati za smještaj i prehranu za mjesec listopad. 

Detaljnije obavijesti studenti će dobiti pri dolasku.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite više informacija možete nas kontaktirati OVDJE.