U Europskom sportskom tjednu u "lovu na blago" na Platku

Europski tjedan sporta inicijativa je Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe. Službeno otvorenje Europskog tjedna sporta 2017. održano je  u Tartuu, u Estoniji 23. rujna. U Republici Hrvatskoj Tjedan se obilježava od 23. do 30. rujna 2017. godine.

Europski tjedan sporta usmjeren je na poticanje sudjelovanja u sportu i tjelesnim aktivnostima te podizanje svijesti o njihovim brojnim dobrobitima. Tjedan sporta namijenjen je svima bez obzira na dob, podrijetlo ili tjelesnu pripremljenost.

Ni mi nismo propustili mogućnost sudjelovanja u drugom izdanju Europskog tjedna sporta pa smo subotu 23.09. proveli na izletištu Platak gdje smo proveli dan aktivno, u šetnji prirodom i kvalitetnom druženju. Šetali smo obilježenom planinarskom šetnicom Radeševo, na čijem vrhu smo organizirali piknik. Nakon ručka u  Velikom domu za učenike je organiziran „lov na blago“ tijekom kojega su učenici podijeljeni u pet grupa trebali tražiti skrivene tragove i rješavati zadatke, a oni najbrži nagrađeni su ulaznicama za kino.

U aktivnom druženju u lijepom sunčanom danu dobro smo se zabavili i na najbolji mogući način obilježili Europski sportski tjedan.

 
UD "LOVRAN"
43.istarske divizije 3, 51415 Lovran 

RAVNATELJICA:
 mr.sc. Nataša Tomić, prof.
Tel: 091/444-5770TAJNICA: 
Maja Voštan Kadić, dipl. iur.
tel: 051/292-444 | fax: 051/294-401

PEDAGOG: