Smještaj studenata

pdf RANG LISTA PRIMLJENIH STUDENATA

 

Poštovani studenti,

Učenički dom Lovran nalazi se u Lovranu, u neposrednoj blizini  Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Isti već dugi niz godina pruža uslugu smještaja učenicima i studentima koji se školuju izvan mjesta stalnog boravka. Studentima se prvenstveno nudi usluga subvencioniranog stanovanja, a pravo na isto student ostvaruje putem „Natječaja za ostvarivanje prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka“.

Natječaj se sa svom potrebnom dokumentacijom objavljuje na oglasnim pločama i na web stranici Studentskog centra Rijeka. Student svoju zainteresiranost za korištenje subvencioniranog stanovanja u Učeničkom domu Lovran iskazuje prilikom popunjavanja e –molbe (OBRAZAC „A“) kada umjesto smještaja u studentskom domu odabire „Učenički dom Lovran“.

Nakon objave konačne rang liste Studentskog centra potrebno je potvrditi svoj dolazak u Dom ispunjavanjem i slanjem prijavnice na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Nakon zaprimljenih potvrda dolazaka bit će na webu objavljena lista upisanih studenata.

Ukoliko nakon upisa studenata koji ostvare pravo na subvencionirani smještaj i dalje ostane slobodnih kreveta, Učenički dom Lovran studentima može ponuditi i smještaj po ekonomskoj cijeni (nesubvencionirano stanovanje). Kako bi provjerili mogućnost korištenja nesubvencioniranog stanovanja, uvjete i cijene smještaja, zainteresirani studenti trebaju se obratiti direktno Učeničkom domu Lovran.