Božićno druženje

U četvrtak 15.12. održala se u Domu Božićna priredba u kojoj su sudjelovali naši učenici i učenici škole pjevanja ''Studio Maraton'', pod vodstvom profesorice Nataše Tonković i uz tehničku podršku Matka Margana.

Članovi glazbene grupe Doma Ljubica Toljanić, Marija Petrak, Jan Prenc,  Barbara Pajović i Filip Čubranić izveli su nekoliko prigodnih pjesama, a potom su uslijedile Dora Blažević i Leonarda Lisjak iz „Studija Maraton“.

Smijeh nam je priuštila naša dramska skupina s duhovitim igrokazom ''Intervju s Djedom Božićnjakom'' u kojem su sudjelovali Nikola Odorčić, Antonio Abaza, Lucija Baotić, Karlo Oršanić, Matea Glavić, Florijan Vidmar, Marija Petrak i Marija Dobrić.

No, tu nije bio kraj. Uslijedio je program igara  u kojem  su se dvije ekipe natjecale u igrama poput prenošenja poklona, plesanja, limba i ubacivanja poklončića. Nakon napetog natjecanja, rezultat je bio izjednačen te su se kapetani ekipa, Miroslava Milanović i Ninoslav Aleksić, natjecali u još jednoj rundi limba u kojoj je Miroslava svojoj ekipi donijela pobjedu.

I naposljetku, proglasili smo tri najljepše uređene sobe za Božić na ženskom katu, gdje je pobijedila soba 30, a tijesno su je slijedile sobe 45a i 33b. Na muškom katu najviše su se potrudili dečki iz sobe 26b, a drugo i treće mjesto odnijele su sobe 12a i 12b. Vrijednim dobitnicima uručene su nagrade za njihov trud.

 
UD "LOVRAN"
43.istarske divizije 3, 51415 Lovran 

RAVNATELJICA:
 mr.sc. Nataša Tomić, prof.
Tel: 091/444-5770



TAJNICA: 
Maja Voštan Kadić, dipl. iur.
tajnica@ucenicki-dom-lovran.hr
tel: 051/292-444 | fax: 051/294-401

PEDAGOG: