Odlaze nam maturanti…

Odlazak svake generacije koja u domu provede tri ili četiri godine, uvijek je emotivan i dirljiv trenutak,  ispunjen ponosom na mlade ljude koji kreću u neki novi, neizvjesni svijet i željama  odgajatelja da im životne staze budu sretne i uspješne.

 Nadamo se da sa sobom nose mnogo lijepih zajedničkih uspomena i trajnih prijateljstava. Vjerujemo da su kroz domski život ojačali svoj duh i karakter i da su naučili da nikad ne smiju odustati od svojih snova i želja.

 

U svibnju  42 maturanta napušta   dom. Oni su se u dirljivom ozračju oprostili  sa svojim odgajateljima   na zajedničkoj večeri u lovranskom „Delfinu“. Time su obilježili kraj svog boravka u domu i odlazak u neki novi dio svog života. Rastanak od ljudi s kojima su živjeli nekoliko godina probudio je emocije kod odgajatelja i učenika i izmamio suze ali i ponos na generaciju koja se iskazala svojim ponašanjem i postignutim rezultatima. Učenicima koji su se posebno istakli u aktivnostima u Domu i postigli zapažene rezultate na Domijadi uručene su pohvalnice a svi maturanti dobili su i poklon. Prema prijedlozima učenika, Vijeće odgajatelja izabralo je za učenice generacije Mariju Dobrić i Miroslavu Milanović, kojima su uručeni tableti kao  nagrada za posebno isticanje i aktivnost u Domu..

Svima želimo bezbroj sretnih trenutaka u osobnom i profesionalnom životu !

 
UD "LOVRAN"
43.istarske divizije 3, 51415 Lovran 

RAVNATELJICA:
 mr.sc. Nataša Tomić, prof.
Tel: 091/444-5770TAJNICA: 
Maja Voštan Kadić, dipl. iur.
tajnica@ucenicki-dom-lovran.hr
tel: 051/292-444 | fax: 051/294-401

PEDAGOG: