Odlazak još jedne generacije…

Zajedničkim druženjem maturanata i njihovih odgajatelja obilježen je odlazak još jedne generacije maturanata iz Doma. Zajednički su se prisjetili mnogih zgoda i nezgoda iz života u Domu, gotovo nevjerujući brzinom prolaska vremena . Njihova mlada lica tu su večer dobila neki ozbiljniji izraz jer su shvatili da je završeno razdoblje bezbrižnosti i da su pred njima mnoge životne zadaće. Vjerujemo da će im u tome uvelike koristiti sve ono za što smo ih pripremali tijekom ovih godina da bi bili zreli, samostalni i odgovorni mladi ljudi.

Učenicima koji su se posebno istakli u aktivnostima u Domu, uručene su pohvalnice. Za učenika generacije, na prijedlog Vijeća učenika i Vijeća odgajatelja, izabran je Antonio Abaza, učenik koji se posebno istaknuo svojim ponašanjem, aktivnošću i spremnošću da pomaže drugim učenicima. Antonio je nagrađen tabletom dok su svi učenici dobili na poklon memorijski štapić.

Maturantima se obratila ravnateljica Doma i odgajatelji koji su im čestitali na uspješnom završetku školovanja i zaželjeli im sreću u privatnom i profesionalnom životu. U ime maturanatam, dirljivim riječima koje je napisala učenica Andrea Tumpić, Marija Petrak se zahvalila svima koji su ih pratili i bodrili na putu njihovog odrastanja.

 
UD "LOVRAN"
43.istarske divizije 3, 51415 Lovran 

RAVNATELJICA:
 mr.sc. Nataša Tomić, prof.
Tel: 091/444-5770TAJNICA: 
Maja Voštan Kadić, dipl. iur.
tajnica@ucenicki-dom-lovran.hr
tel: 051/292-444 | fax: 051/294-401

PEDAGOG: