Odlazak još jedne generacije

Odlazak svake generacije maturanata koja u domu provede godine srednjoškolskog obrazovanja, uvijek je poseban doživljaj ispunjen ponosom na mlade ljude koji kreću u neki novi, neizvjesni i nepoznati svijet kao i željama odgajatelja i svih zaposlenika Doma da im životne staze budu sjajne i sa što manje prepreka.

 

Tako smo se osjećali i danas gledajući ovogodišnje maturante koji su zadnje dane školovanja i boravka u Domu obilježili druženjem po odgojnim skupinama u vanjskom prostoru Doma, uz poštivanje epidemioloških mjera. Uz ručak koji su maturanti sami priredili proglašeni su učenici koji su se tijekom boravka istaknuli svojim ponašanjem i sudjelovanjem u mnogim aktivnostima.

Za učenika generacije proglašen je Matija Radinčić.

Učenici koji su posebno nagrađeni su Filip Galović i Josip Horaček.

Od Vijeća odgajatelja pohvaljeni su Danijela Anđelić, Eni Hasanović, Gabriela Kolozeti, Nikolina Kosić, Marino Kunjek, Marko Maratović, Jan Milosavljević, Leonarda Morožin Ušalj, Stjepan Mudrinić, Iva Tomac, Matia Radinčić, Filip Galović i Josip Horaček.

Svim maturantima čestitamo uspješan završetak školovanja. Želimo im da hrabro idu kroz život noseći sve lijepe uspomene i da nikad ne odustanu od svojih želja i snova.

 
UD "LOVRAN"
43.istarske divizije 3, 51415 Lovran 

RAVNATELJICA:
 mr.sc. Nataša Tomić, prof.
Tel: 091/444-5770TAJNICA: 
Maja Voštan Kadić, dipl. iur.
tajnica@ucenicki-dom-lovran.hr
tel: 051/292-444 | fax: 051/294-401

PEDAGOG: