Počela je nova školska godina

Naše smo učenike dočekali 5. rujna u poslijepodnevnim satima. U vanjskom prostoru Doma odgajatelji su održali roditeljske sastanke i upoznali se s novim učenicima i roditeljima. Tijekom prvog tjedna nove školske godine održale su se adaptacijske radionice za nove učenike, Volim Lovran i Upoznajmo se.

Istraživačku radionicu „ Volim Lovran“ provodimo na početku svake školske godine kako bismo pomogli novim učenicima da se upoznaju s mjestom u kojem će boraviti tijekom svojeg školovanja, ali i kako bismo im pomogli u međusobnom boljem upoznavanju. Također smo održali radionicu „Upoznajmo se“ kojom želimo pomoći učenicima u trenutcima separacije i adaptacije na novu okolinu i nove ljude.

Osim adaptacijskih radionica održali smo sastanke odgojnih skupina, birali predstavnike za Vijeće učenika, proučavali Kućni red, anketirali učenike vezano za interese i sudjelovanje u slobodnim aktivnostima, stručni suradnici obavljali su individualne razgovore s novim učenicima kako bi ih što bolje upoznali i olakšali im snalaženje u novoj okolini…

Iskoristili smo lijepo vrijeme te su se sve aktivnosti održavale na otvorenom.

Učenici su krenuli sa sportskim aktivnostima tako da večeri provode igrajući odbojku u domskom dvorištu, nogomet na igralištu ili sa našim noćnim paziteljem na sekciji rekreacije.

Svim našim učenicima želimo uspješan početak nove školske godine!

 
UD "LOVRAN"
43.istarske divizije 3, 51415 Lovran 

RAVNATELJICA:
 mr.sc. Nataša Tomić, prof.
Tel: 091/444-5770TAJNICA: 
Maja Voštan Kadić, dipl. iur.
tajnica@ucenicki-dom-lovran.hr
tel: 051/292-444 | fax: 051/294-401

PEDAGOG: